Engels voor KLEINE ONTDEKKINGSREIZIGERS
(privéles aan huis)

Vindt u het belangrijk dat uw kind nu al begint met het actief leren van Engels? Dan is privéles aan huis de juiste keuze. Uw kind leert Engels in een rustige omgeving, eventueel samen met 1, 2 of maximaal 3 andere kinderen. U geeft uw kind hiermee een voorsprong voor de hele lagere en middelbare schooltijd. Bijkomend voordeel: de tijd die hij of zij straks niet aan Engels hoeft te besteden, kan aan andere vakken worden besteed.

Wat houdt privéles in?

Een van onze docenten verzorgt de Engelse les bij u thuis. Uw kind krijgt maximale aandacht, waardoor de lesstof sneller wordt opgepakt. De lessen worden gegeven volgens de professionele, gestructureerde methode van Cambridge Global English. Ieder deelnemend kind krijgt een eigen werkboek.

Tarieven

De lessen worden gegeven in lesblokken van 12 weken/lessen. Dag en tijdstip worden in overleg bepaald. De kosten bedragen € 900,- per 12 lessen. De kosten voor het werkboek zijn € 25,- per kind. De reiskostenvergoeding voor de docent(e) wordt separaat in rekening gebracht. Vooraf krijgt u van ons een exacte prijsopgave.