Engels voor KLEINE WERELDREIZIGERS
(expattraining)

Veel mensen dromen ervan om te emigreren. Een vreemde omgeving en daarmee een nieuw avontuur, klinkt voor bijna iedereen aantrekkelijk. Maar als u gaat, moet de rest van uw gezin mee. Vinden zij dat wel leuk? Naar welke school moeten de kinderen? En hoe gaan zij daarmee om?

Goede voorbereiding is het halve werk

Ieder gezinslid moet zich voorbereiden op de emigratie  om met vertrouwen deze belangrijke stap te kunnen zetten. Voor kinderen is een emigratie extra spannend, omdat ze veel veranderingen ineens moeten verwerken. Een nieuw huis, andere omgeving, een andere school met onbekende kinderen en een vreemde taal.

Thuis in de taal

Juist die taal is iets waar u kinderen nu al mee kunt helpen. Als uw kind de nieuwe taal behoorlijk beheerst, gaat hij of zij met meer vertrouwen op reis en wordt alles makkelijker. Ook voor u; u laat uw kind met een gerust hart achter op de nieuwe school. Daar kan hij of zij makkelijk instromen en wordt achterstand op ander gebied voorkomen. Onze Engelse les is een investering in uw kind(eren). Een investering waar ze hun leven lang van profiteren.

Onze lessen

In een intensieve training leren wij uw kind(eren) in een korte tijd zoveel mogelijk Engels. Vaak is hiervoor maar beperkte tijd beschikbaar; meestal 2 tot 4 maanden. In die tijd krijgt uw kind thuis of op school les. Wij richten ons daarbij op de eisen die worden gesteld door de internationale school. Afhankelijk van de beschikbare tijd krijgt uw kind 1 tot 3 uur per week Engelse les, indien noodzakelijk verdeeld over twee dagen. Het minimum aantal lesuren bedraagt 20. Voorafgaand aan de eerste les maakt onze docent(e) een afspraak met u voor een kennismaking en het bepalen van het niveau van uw kind(eren). Op basis hiervan maakt de docent een lesplan en worden de lessen, in overleg met u, gepland.

Prijsopgave

Expattraining is altijd maatwerk. Daarom krijgt u van ons na een telefonisch consult, een offerte op maat.  De offerte bestaat uit:

  • Het lesgeld.
  • Het lesmateriaal (les- en/of werkboeken).
  • Reiskostenvergoeding voor de docent(e).